Kedves Ügyfeleink! Boltunkban megszüntettük az ügyfélfogadást, telefonon és emailben továbbra is állunk rendelkezésükre!

Címke - Laptop

Így főzöd meg a laptopodat nyáron

Amikor kinn tombol a hőség, akkor jobban kell figyelned laptopodra, mivel a notebookod belsejében akár 70-100 fokos hőmérséklet is lehet, ráadásul a lerakódott porral együtt ez könnyen komoly problémákhoz vezethet.

Így vigyázz a laptopod akksijára!

Némi odafigyeléssel, törődéssel, illetve egy-két városi legenda figyelmen kívül hagyásával meghosszabbíthatjuk akkumulátorunk élettartamát. Ha a te laptopodon már ezek sem segítenek, akkor pedig eljött a csere ideje, amiben szintén számíthatsz a PC Panda szakértelmére.

Így romlik el a laptopod észrevétlenül

Laptopodat, az asztali gépedet takarítod rendszeresen? A notebookod belsejében lerakódó kosz és a por nagyobb veszélyt jelent, mint gondolnád. Ha nem figyelsz oda az évente történő tisztításra, akár az összes személyes adatod elveszhet.

Így gyorsítsd fel régi laptopod

Lassulást tapasztalsz hosszabb ideje használt laptopodnál vagy asztali számítógépednél? Ez teljesen normális. De nem kell azonnal a boltba rohannod és újat venned. Helyette itt van néhány egyszerű és olcsó megoldás arra, hogy notebookod gyorsabb legyen, mint valaha.

Új számítógépet vegyek, vagy javíttassam meg a régit?

Az örök dilemma: a szívünkhöz nőtt, régi laptopunk, amivel annyi csodás dolgot éltünk meg, vagy egy szuperjó, új, gyors gép, ami ráadásul még nagyon jól is néz ki és van rajta garancia? Már ez alapból egy nagyon nehéz döntési pont, s amikor megnézzük, melyik opció milyen költségekkel jár; na akkor lesz...