Rólunk

Mi vagyunk a PC Panda

A cégcsoport 100%- a magyar tulajdonban lévő vállalkozás és 10 éve biztosítja szolgáltatásait partnerei részére az Informatika minden területén.

Számunkra alapvető az ügyfélközpontú gondolkodás, amely már számtalan probléma megoldásához vezetett és emiatt az ügyfeleinktől maximális elégedettséget kapunk.

Az Informatikai munkából kifolyólag a megbízhatóság és a felelősségteljes szemlélet kulcsfontosságú, ezek garantálása miatt rendelkezünk szakmai felelősség biztosítással.

A PC Panda Csapata

Ormai Péter

Ügyvezető, tulajdonos

Közel 35 éve menedzsel széles körben ismert és kevésbé ismert cégeket, szakmai csapatokat. A projekt menedzment területén is széles körű tapasztalatokat szerzett az elmúlt években.

Garai Gábor

Szervizvezető, ügyfélszolgálat

Több mint 10 éves tapasztalata van a felhasználó támogatás területén. Dolgozott sok száz felhasználót foglalkoztató nagyvállalatnál és kis- és középvállalkozások dolgozóinak támogatójaként is.

Bognár Ádám

Szerviz technikus

9 éve javítja az ügyfelek eszközeit. Rendkívül alapos és nagy tapasztalata révén számtalan javíthatatlannak gondolt gépet “újraélesztett” már.

Derdák László

Szerviz Technikus

7 éve foglalkozik laptopok és asztali számítógépek javításával. Több ezer javításon van túl, munkáját lelkiismeretesség, precizitás jellemzi.