Kedves Ügyfeleink! Boltunkban megszüntettük az ügyfélfogadást, telefonon és emailben továbbra is állunk rendelkezésükre!

Általános munkadíj

Általános munkadíj

Minden problémára találunk megoldást.

Ha a problémádat nem találtad meg szolgáltatásaink és áraink között, akkor is keress minket bátran elérhetőségeinken, segíteni fogunk.

Ha téged szoftverek használata vagy beállításai érdekelnek, esetleg más jellegű informatikai problémád van, akkor is állunk rendelkezésedre.

Mi történik ha felkeresel minket a problémáddal?

  • Kollégáinkkal megbeszéled, hogy milyen problémát kell megoldani.
  • Megbecsüljük, hogy mennyi időráfordításra van szükség a gondod megoldására.
  • Ha megfelelőnek találod a díjat, akkor hozzálátunk a munkához.
  • Díjainkat mindig fél órás időszakokban számoljuk.

Ha elakadtál, nem vagy biztos benne, esetleg elállítottál valamit akkor keress meg minket és a PC Panda kihúz a csávából!

Általános munkadíj áraink

6.000 Ft / 30 perc
Javítási idő:
1-3 munkanap
Nincsenek rejtett költségek mindent előre egyeztetünk és megbeszélünk veled!

Hogyan tud segíteni neked a PC Panda?

PC, Laptop, Mac javítás üzletünkben

Minden problémára van megoldás. A mi dolgunk, hogy az optimálisat megkeressük neked! Hozd el eszközöd üzletünkbe, és a PC Panda megoldást talál problémádra!

Javítás az otthonodban

Nincs időd vagy lehetőséged eljönni hozzánk? Kimegyünk és megoldjuk a felmerült problémát. Amennyiben nem javítható a helyszínen, elhozzuk és lehető legrövidebb időn belül visszavisszük neked megjavított eszközöd!

Szoftveres problémák javítása távolról

Megakadtál a munkában, és nem tudod a felmerült szoftveres akadályt elhárítani? Hívj minket és pillanatok alatt online bejelentkezünk eszközödre, és megoldjuk problémádat.

Miért válaszd a PC Pandát?

15 év szakértelem

15 év szakértelem

Több mint 15 éve az IT felhasználók támogatásában. Multinacionális és nemzetközi cégeknél szerzett tapasztalatainkat szeretnénk megosztani az ügyfeleinkkel.
Ingyenes bevizsgálás

Ingyenes bevizsgálás

Bevizsgálás után részletes árajánlatot készítünk. Amennyiben igényt tartasz szolgáltatásainkra, a bevizsgálás teljes összegét elengedjük. Nálunk nem találkozol rejtett költségekkel!
1 év garancia

1 év garancia

Javításainkra 1 év garanciát vállalunk! Teljeskörű felelősségbiztosítással rendelkezünk, mely minden szolgáltatásunkra érvényes.
Kiszámítható határidők

Kiszámítható határidők

Árajánlatunk tartalmazza a javítás határidejét is! Pontos határidőt adunk szolgáltatásainkra, hogy számításba vehesd meddig kell nélkülöznöd eszközöd.

Kérd ingyenes visszahívásunkat!

Add meg telefonszámod, és kollégánk hamarosan jelentkezik!

Miben segíthetünk?