Kedves Ügyfeleink! Boltunkban megszüntettük az ügyfélfogadást, telefonon és emailben továbbra is állunk rendelkezésükre!

BIOS frissítés

BIOS frissítés

A BIOS nem más, mint az alaplap központi szoftvere.

Ha ez nem naprakész, akkor kompatibilitási problémák lehetnek a számítógépedben: néha nem működik az USB vagy az internetkapcsolat, kék halálnak nevezett képet látsz a kijelzőn stb.

Ezek miatt kell frissíteni ezt a szoftvert is, de szaktudás nélkül könnyen komoly anyagi problémát okozhatsz magadnak, ugyanis egy elhibázott frissítés használhatatlanná teszi az alaplapot.

Mi történik, ha felkeresel minket a problémáddal?

Bevizsgáljuk a géped és megkeressük a megfelelő szoftver legújabb verzióját.
Feltelepítjük majd elvégezzük a szükséges beállításokat.
Kapsz ajándékba egy általános tisztítást, és már viheted is a gépedet!

Megfelelő szaktudás nélkül ne fogj hozzá ehhez a frissítéshez, bízd szakemberre, keresd meg a PC Pandát!

BIOS frissítés áraink

6.000 - 12.000 Ft
Javítási idő:
1-3 munkanap
Az alaplap szoftverének naprakészre frissítése és beállítása.

Hogyan tud segíteni neked a PC Panda?

PC, Laptop, Mac javítás üzletünkben

Minden problémára van megoldás. A mi dolgunk, hogy az optimálisat megkeressük neked! Hozd el eszközöd üzletünkbe, és a PC Panda megoldást talál problémádra!

Javítás az otthonodban

Nincs időd vagy lehetőséged eljönni hozzánk? Kimegyünk és megoldjuk a felmerült problémát. Amennyiben nem javítható a helyszínen, elhozzuk és lehető legrövidebb időn belül visszavisszük neked megjavított eszközöd!

Szoftveres problémák javítása távolról

Megakadtál a munkában, és nem tudod a felmerült szoftveres akadályt elhárítani? Hívj minket és pillanatok alatt online bejelentkezünk eszközödre, és megoldjuk problémádat.

Miért válaszd a PC Pandát?

15 év szakértelem

15 év szakértelem

Több mint 15 éve az IT felhasználók támogatásában. Multinacionális és nemzetközi cégeknél szerzett tapasztalatainkat szeretnénk megosztani az ügyfeleinkkel.
Ingyenes bevizsgálás

Ingyenes bevizsgálás

Bevizsgálás után részletes árajánlatot készítünk. Amennyiben igényt tartasz szolgáltatásainkra, a bevizsgálás teljes összegét elengedjük. Nálunk nem találkozol rejtett költségekkel!
1 év garancia

1 év garancia

Javításainkra 1 év garanciát vállalunk! Teljeskörű felelősségbiztosítással rendelkezünk, mely minden szolgáltatásunkra érvényes.
Kiszámítható határidők

Kiszámítható határidők

Árajánlatunk tartalmazza a javítás határidejét is! Pontos határidőt adunk szolgáltatásainkra, hogy számításba vehesd meddig kell nélkülöznöd eszközöd.

Kérd ingyenes visszahívásunkat!

Add meg telefonszámod, és kollégánk hamarosan jelentkezik!

Miben segíthetünk?