Kedves Ügyfeleink! Boltunkban megszüntettük az ügyfélfogadást, telefonon és emailben továbbra is állunk rendelkezésükre!

Garanciális ügyintézés

Garanciális ügyintézés

Egy garanciális ügyintézés nem minden esetben megy olajozottan. Ki az, aki nem találkozott még a bürokrácia útvesztőjével, ha egy eszköze meghibásodott, és igényelte a garanciális javítást. Sok esetben nem tudod mit kell mondani, vagy esetleg próbálják a te hibádnak feltüntetni azt.

A PC Panda leveszi a válladról ezt a terhet! Lebonyolítjuk helyetted az ügymenetet, közben folyamatosan tartjuk veled a kapcsolatot, és informálunk a fejleményekről.
Szakemberként már rengeteg garanciális ügyben részt vettük, és tudjuk mit és hogyan kell kommunikálni a gyártó felé, hogy te a lehető legrövidebb idő alatt újra kezedbe vehesd az eszközöd.

Mi történik, ha felkeresel minket a problémáddal?

  • Bevizsgáljuk a géped, hogy meggyőződjünk a problémáról.
  • Igény esetén adataidról biztonsági mentést készítünk (ajánlott).
  • Bejelentjük a problémát a gyári szakszervíznek, nyomon követjük a javítást és értesítünk a fejleményekről.
  • A javítás után leteszteljük, hogy a géped szakszerűen lett-e szervizelve.
  • Visszaállítjuk az adataidat, és már viheted is!

Garanciális probléma esetén is keresd a PC Pandát, mi elintézzük neked a garanciális javítás lebonyolítását!

Garanciális ügyintézés áraink

18.000 - 30.000 Ft
Javítási idő:
1-4 hét
Az ár attól függ, hogy adatmentéssel vagy anélkül kéred a szolgáltatásunkat.

Hogyan tud segíteni neked a PC Panda?

PC, Laptop, Mac javítás üzletünkben

Minden problémára van megoldás. A mi dolgunk, hogy az optimálisat megkeressük neked! Hozd el eszközöd üzletünkbe, és a PC Panda megoldást talál problémádra!

Javítás az otthonodban

Nincs időd vagy lehetőséged eljönni hozzánk? Kimegyünk és megoldjuk a felmerült problémát. Amennyiben nem javítható a helyszínen, elhozzuk és lehető legrövidebb időn belül visszavisszük neked megjavított eszközöd!

Szoftveres problémák javítása távolról

Megakadtál a munkában, és nem tudod a felmerült szoftveres akadályt elhárítani? Hívj minket és pillanatok alatt online bejelentkezünk eszközödre, és megoldjuk problémádat.

Miért válaszd a PC Pandát?

15 év szakértelem

15 év szakértelem

Több mint 15 éve az IT felhasználók támogatásában. Multinacionális és nemzetközi cégeknél szerzett tapasztalatainkat szeretnénk megosztani az ügyfeleinkkel.
Ingyenes bevizsgálás

Ingyenes bevizsgálás

Bevizsgálás után részletes árajánlatot készítünk. Amennyiben igényt tartasz szolgáltatásainkra, a bevizsgálás teljes összegét elengedjük. Nálunk nem találkozol rejtett költségekkel!
1 év garancia

1 év garancia

Javításainkra 1 év garanciát vállalunk! Teljeskörű felelősségbiztosítással rendelkezünk, mely minden szolgáltatásunkra érvényes.
Kiszámítható határidők

Kiszámítható határidők

Árajánlatunk tartalmazza a javítás határidejét is! Pontos határidőt adunk szolgáltatásainkra, hogy számításba vehesd meddig kell nélkülöznöd eszközöd.

Kérd ingyenes visszahívásunkat!

Add meg telefonszámod, és kollégánk hamarosan jelentkezik!

Miben segíthetünk?