Kedves Ügyfeleink! Boltunkban megszüntettük az ügyfélfogadást, telefonon és emailben továbbra is állunk rendelkezésükre!

Operációs rendszer telepítés adat másolással és a beállítások visszaállítása

Operációs rendszer telepítés adat másolással és a beállítások visszaállítása

Az operációs rendszerekben is előfordulhatnak hibák, amik miatt célszerű a rendszert újra telepíteni, vagy korszerűbbre cserélni a zavartalan működés érdekében.

Ahhoz, hogy minden adatunk és beállításunk megmaradjon a rendszer újratelepítés vagy frissítés során, precíz odafigyelésre van szükségünk. A munkafolyamatok során biztonsági mentést készítünk, majd az újratelepítés után szakszerűen visszaállítjuk, hogy minden az eredeti helyén legyen megtalálható, és a programok a megszokott módon működjenek.

Mi történik a javítás alatt, ha ránk bízod a laptopod?

  • Az üzletben egyeztetjük veled, hogy milyen adatokra és programokra van szükséged a gépedről.
  • Ezekről biztonsági mentést készítünk.
  • A gépedre feltelepítjük a neked legjobban megfelelő operációs rendszer verziót, és aktiváljuk a hozzá tartozó licensz kulccsal.
  • Az operációs rendszerhez tartozó legújabb frissítéseket is telepítjük a számítógépedre.
  • Telepítjük a rendszer működéséhez szükséges összes alap programot (illesztőprogramot).
  • A biztonsági mentésből visszaállítjuk alkalmazásaidat, adataidat, beállításaidat.

Keress minket, és kollégáink elvégzik neked a Windows, Linux, macOS rendszerek szakszerű újratelepítését, naprakészre frissítését az adatok és a beállításaid visszaállításával együtt!

Operációs rendszer telepítés áraink

6.000 Ft
Bevizsgálási idő:
2-4 munkanap
Bevizsgálási díjat csak abban az esetben kell fizetni, ha a bevizsgálás után nem kérik az eszköz javítását.
42.000 Ft
+ licensz díj
Javítási idő:
1-3 munkanap
A licensz díja típustól és verziótól függően lehet 0 – 80.000 Ft is.

Hogyan tud segíteni neked a PC Panda?

PC, Laptop, Mac javítás üzletünkben

Minden problémára van megoldás. A mi dolgunk, hogy az optimálisat megkeressük neked! Hozd el eszközöd üzletünkbe, és a PC Panda megoldást talál problémádra!

Javítás az otthonodban

Nincs időd vagy lehetőséged eljönni hozzánk? Kimegyünk és megoldjuk a felmerült problémát. Amennyiben nem javítható a helyszínen, elhozzuk és lehető legrövidebb időn belül visszavisszük neked megjavított eszközöd!

Szoftveres problémák javítása távolról

Megakadtál a munkában, és nem tudod a felmerült szoftveres akadályt elhárítani? Hívj minket és pillanatok alatt online bejelentkezünk eszközödre, és megoldjuk problémádat.

Miért válaszd a PC Pandát?

15 év szakértelem

15 év szakértelem

Több mint 15 éve az IT felhasználók támogatásában. Multinacionális és nemzetközi cégeknél szerzett tapasztalatainkat szeretnénk megosztani az ügyfeleinkkel.
Ingyenes bevizsgálás

Ingyenes bevizsgálás

Bevizsgálás után részletes árajánlatot készítünk. Amennyiben igényt tartasz szolgáltatásainkra, a bevizsgálás teljes összegét elengedjük. Nálunk nem találkozol rejtett költségekkel!
1 év garancia

1 év garancia

Javításainkra 1 év garanciát vállalunk! Teljeskörű felelősségbiztosítással rendelkezünk, mely minden szolgáltatásunkra érvényes.
Kiszámítható határidők

Kiszámítható határidők

Árajánlatunk tartalmazza a javítás határidejét is! Pontos határidőt adunk szolgáltatásainkra, hogy számításba vehesd meddig kell nélkülöznöd eszközöd.

Kérd ingyenes visszahívásunkat!

Add meg telefonszámod, és kollégánk hamarosan jelentkezik!

Miben segíthetünk?