Kedves Ügyfeleink! Boltunkban megszüntettük az ügyfélfogadást, telefonon és emailben továbbra is állunk rendelkezésükre!

Billentyűzet csere

Laptop billentyűzet csere

A laptop billentyűzetek  általában jól működő alkatrészek, ritkán hibásodnak meg, de persze előfordul.
Egyik legnagyobb probléma, ha ráöntünk véletlenül valami folyadékot, szerencsésebb esetben vizet. Nem mindegy a folyadék típusa sem, mert például a kávénak savas hatása van, de a cukros italok is a nagyon rossz kategóriába esnek, maró hatásuk van. Kialakítástól függően a folyadék szépen elszivárog és nem csak a billentyűzetet teszi tönkre, hanem a géped működéséhez létfontosságú alaplapot is.

Otthoni eszközökkel csak a felületét tudod megtisztítani, viszont az eszköz belsejébe került folyadék tovább rontja a helyzetet akkor is, ha látszólag semmi baja a gépnek, és még használni is tudod.

Ne feledd! A folyadék okozta problémák hetekkel később is jelentkezhetnek, ezért ha kívülről letörölted a billentyűzetet még korántsem hárítottad el a problémát.

Mi történik a javítás alatt, ha ránk bízod a laptopod?

  • Megvizsgáljuk a gépedet, hogy kiderítsük mi a pontos hibája.
  • Ha csak pár gomb nem működik akkor ezeket kitisztítjuk.
  • Nagyobb probléma esetén kicseréljük a hibás billentyűzetet.
  • A gépedet összeszereljük és a billentyűzet összes gombját teszteljük, hogy megfelelően működik.

Ha nálad is ráömlött valami a billentyűzetre, vagy csak egyszerűen nem működik, akkor hozd el hozzánk, és szakszerűen kitisztítjuk a géped, cseréljük a billentyűzeted.

Billentyűzet csere áraink

6.000 Ft
Bevizsgálási idő:
2-4 munkanap
Bevizsgálási díjat csak abban az esetben kell fizetni, ha a bevizsgálás után nem kérik az eszköz javítását.
6.000 - 12.000 Ft
Javítási idő:
2-6 hét (alkatrész rendelés esetén)
A billentyűzet árát befolyásolja, hogy önmagában vagy a felső burkolattal együtt cserélhető, ami körülbelül 15.000 – 50.000 Ft.

Hogyan tud segíteni neked a PC Panda?

PC, Laptop, Mac javítás üzletünkben

Minden problémára van megoldás. A mi dolgunk, hogy az optimálisat megkeressük neked! Hozd el eszközöd üzletünkbe, és a PC Panda megoldást talál problémádra!

Javítás az otthonodban

Nincs időd vagy lehetőséged eljönni hozzánk? Kimegyünk és megoldjuk a felmerült problémát. Amennyiben nem javítható a helyszínen, elhozzuk és lehető legrövidebb időn belül visszavisszük neked megjavított eszközöd!

Szoftveres problémák javítása távolról

Megakadtál a munkában, és nem tudod a felmerült szoftveres akadályt elhárítani? Hívj minket és pillanatok alatt online bejelentkezünk eszközödre, és megoldjuk problémádat.

Miért válaszd a PC Pandát?

15 év szakértelem

15 év szakértelem

Több mint 15 éve az IT felhasználók támogatásában. Multinacionális és nemzetközi cégeknél szerzett tapasztalatainkat szeretnénk megosztani az ügyfeleinkkel.
Ingyenes bevizsgálás

Ingyenes bevizsgálás

Bevizsgálás után részletes árajánlatot készítünk. Amennyiben igényt tartasz szolgáltatásainkra, a bevizsgálás teljes összegét elengedjük. Nálunk nem találkozol rejtett költségekkel!
1 év garancia

1 év garancia

Javításainkra 1 év garanciát vállalunk! Teljeskörű felelősségbiztosítással rendelkezünk, mely minden szolgáltatásunkra érvényes.
Kiszámítható határidők

Kiszámítható határidők

Árajánlatunk tartalmazza a javítás határidejét is! Pontos határidőt adunk szolgáltatásainkra, hogy számításba vehesd meddig kell nélkülöznöd eszközöd.

Kérd ingyenes visszahívásunkat!

Add meg telefonszámod, és kollégánk hamarosan jelentkezik!

Miben segíthetünk?