Kedves Ügyfeleink! Boltunkban megszüntettük az ügyfélfogadást, telefonon és emailben továbbra is állunk rendelkezésükre!

Háttértár bővítés, csere

Laptop háttértár bővítés, csere

Sokan találkoztak már azzal a problémával, hogy a pár éves laptopjuk már nem annyira gyors, megtelt a vincseszter, és hiába szeretnének nagyobb fájlokat, képeket, videókat tárolni, nincs elég szabad hely.

Egyre több programot használunk, egyre nagyobb felbontásban fényképezünk és filmezünk, ezért folyamatosan nagyobb szükségünk lesz laptopunk háttértárának növelésére is.
A növekvő igényeket a régi vincseszterek nem tudják kiszolgálni, mivel nem elég gyorsak, emiatt szükséges a cseréjük a gyorsabb sebességű SSD-re, vagy egy nagyobb kapacitású HDD-re.

Mi történik a javítás alatt, ha ránk bízod a laptopod?

  • A munka során először az egész háttértárról csinálunk egy komplett lemezképet, vagyis a merevlemezről készítünk egy biztonsági mentést.
  • Ezt követően a régit szakszerűen eltávolítjuk, beszereljük az új háttértárat, és vissza másoljuk az adataidat.
  • A munka végén teszteljük a géped működését, és ellenőrizzük, hogy minden beállítás és dokumentum az eredeti helyére kerüljön.

Háttértár bővítés vagy csere esetén is kereshetsz minket, kollégáink ezen a téren is nagy rutinnal rendelkeznek legyen szó SSD- vagy HDD-ről.

Háttértár bővítés, csere áraink

6.000 Ft
Bevizsgálási idő:
2-4 munkanap
Bevizsgálási díjat csak abban az esetben kell fizetni, ha a bevizsgálás után nem kérik az eszköz javítását.
6.000 - 12.000 Ft
+ az SSD, HDD ára
Javítási idő:
1-3 munkanap
A háttértár ára a sebességétől és a kapacitás nagyságától függ elsősorban, ami körülbelül 11.000 – 65.000 Ft.

Hogyan tud segíteni neked a PC Panda?

PC, Laptop, Mac javítás üzletünkben

Minden problémára van megoldás. A mi dolgunk, hogy az optimálisat megkeressük neked! Hozd el eszközöd üzletünkbe, és a PC Panda megoldást talál problémádra!

Javítás az otthonodban

Nincs időd vagy lehetőséged eljönni hozzánk? Kimegyünk és megoldjuk a felmerült problémát. Amennyiben nem javítható a helyszínen, elhozzuk és lehető legrövidebb időn belül visszavisszük neked megjavított eszközöd!

Szoftveres problémák javítása távolról

Megakadtál a munkában, és nem tudod a felmerült szoftveres akadályt elhárítani? Hívj minket és pillanatok alatt online bejelentkezünk eszközödre, és megoldjuk problémádat.

Miért válaszd a PC Pandát?

15 év szakértelem

15 év szakértelem

Több mint 15 éve az IT felhasználók támogatásában. Multinacionális és nemzetközi cégeknél szerzett tapasztalatainkat szeretnénk megosztani az ügyfeleinkkel.
Ingyenes bevizsgálás

Ingyenes bevizsgálás

Bevizsgálás után részletes árajánlatot készítünk. Amennyiben igényt tartasz szolgáltatásainkra, a bevizsgálás teljes összegét elengedjük. Nálunk nem találkozol rejtett költségekkel!
1 év garancia

1 év garancia

Javításainkra 1 év garanciát vállalunk! Teljeskörű felelősségbiztosítással rendelkezünk, mely minden szolgáltatásunkra érvényes.
Kiszámítható határidők

Kiszámítható határidők

Árajánlatunk tartalmazza a javítás határidejét is! Pontos határidőt adunk szolgáltatásainkra, hogy számításba vehesd meddig kell nélkülöznöd eszközöd.

Kérd ingyenes visszahívásunkat!

Add meg telefonszámod, és kollégánk hamarosan jelentkezik!

Miben segíthetünk?