Kedves Ügyfeleink! Boltunkban megszüntettük az ügyfélfogadást, telefonon és emailben továbbra is állunk rendelkezésükre!

Kijelző csere

Laptop kijelző csere

A laptopok legérzékenyebb részük a kijelzők. Fizikai hatásra könnyen megsérülhetnek, és sok esetben nem is javíthatók, csak cserélhetők.
Ha a kijelző csak egy részén van kép, vagy csíkokban nem látszódik az LCD, akkor valószínű, hogy fizikai sérülés érte, melyre csak a kijelző cseréje az egyetlen megoldás.

Ritkább esetekben előfordul, hogy az egész kijelző fekete vagy fehér, esetleg halvány vagy foltos. Ilyenkor valószínűsíthető, hogy nem a kijelző, hanem az elektronikája romlott el.
Egy kijelző csere nem olcsó mulatság, de még mindig töredéke egy új laptop árának.

Mi történik a javítás alatt, ha ránk bízod a laptopod?

  • A kijelzőt általában egy vékony műanyag keret rögzíti, amelyet eltávolítunk hogy a zsanérokhoz és a kábelekhez hozzáférjünk.
  • Eltávolítjuk a zsanérokat és a szalagkábelt és ezután a kijelzőt is kiszedjük.
  • Beszereljük az új kijelzőt és ellenőrizzük hogy jól működik és pixelhiba mentes.
  • Vissza szereljük a kijelző keretet, megtisztítjuk a géped és már kész is.

Kijelző problémád is orvosoljuk csak keress minket és kollégáink bevizsgálják és ajánlatot tesznek a kijelződ cseréjére.

Kijelző csere áraink

6.000 Ft
Bevizsgálási idő:
2-4 munkanap
Bevizsgálási díjat csak abban az esetben kell fizetni, ha a bevizsgálás után nem kérik az eszköz javítását.
6.000 - 12.000 Ft
+ a kijelző ára
Javítási idő:
2-6 hét (alkatrész rendelés esetén)
A kijelző ára nagyban függ a laptop típusától, felbontástól, ami körülbelül 30.000 – 55.000 Ft.

Hogyan tud segíteni neked a PC Panda?

PC, Laptop, Mac javítás üzletünkben

Minden problémára van megoldás. A mi dolgunk, hogy az optimálisat megkeressük neked! Hozd el eszközöd üzletünkbe, és a PC Panda megoldást talál problémádra!

Javítás az otthonodban

Nincs időd vagy lehetőséged eljönni hozzánk? Kimegyünk és megoldjuk a felmerült problémát. Amennyiben nem javítható a helyszínen, elhozzuk és lehető legrövidebb időn belül visszavisszük neked megjavított eszközöd!

Szoftveres problémák javítása távolról

Megakadtál a munkában, és nem tudod a felmerült szoftveres akadályt elhárítani? Hívj minket és pillanatok alatt online bejelentkezünk eszközödre, és megoldjuk problémádat.

Miért válaszd a PC Pandát?

15 év szakértelem

15 év szakértelem

Több mint 15 éve az IT felhasználók támogatásában. Multinacionális és nemzetközi cégeknél szerzett tapasztalatainkat szeretnénk megosztani az ügyfeleinkkel.
Ingyenes bevizsgálás

Ingyenes bevizsgálás

Bevizsgálás után részletes árajánlatot készítünk. Amennyiben igényt tartasz szolgáltatásainkra, a bevizsgálás teljes összegét elengedjük. Nálunk nem találkozol rejtett költségekkel!
1 év garancia

1 év garancia

Javításainkra 1 év garanciát vállalunk! Teljeskörű felelősségbiztosítással rendelkezünk, mely minden szolgáltatásunkra érvényes.
Kiszámítható határidők

Kiszámítható határidők

Árajánlatunk tartalmazza a javítás határidejét is! Pontos határidőt adunk szolgáltatásainkra, hogy számításba vehesd meddig kell nélkülöznöd eszközöd.

Kérd ingyenes visszahívásunkat!

Add meg telefonszámod, és kollégánk hamarosan jelentkezik!

Miben segíthetünk?