Kedves Ügyfeleink! Boltunkban megszüntettük az ügyfélfogadást, telefonon és emailben továbbra is állunk rendelkezésükre!

Laptop tisztítása, karbantartása

Laptop tisztítása, karbantartása

A számítógépek és laptopok hűtőrendszerének legfőbb ellensége a por, és egyéb szennyeződések. Ha ezek az eszköz belsejében felgyülemlenek, eltömíthetik a szellőzést biztosító kivezető járatokat, aminek hatására a ventilátornak sokkal intenzívebben kell dolgoznia, hogy a megfelelő hűtést tudja biztosítani. Ez pedig az idő haladtával fokozatosan egyre nagyobb hanggal jár. Ha ez már nem vezet eredményre, akkor a rendszer visszavesz a teljesítményből, és az eszköz érezhetően lassabban fog működni. Ha ez az állapot huzamosabb ideig fennáll, akár az eszköz meghibásodásához is vezethet!

Mi történik a javítás alatt, ha ránk bízod a laptopod?

  • Kollégáink szakszerűen szétszedik a készüléket, majd minden alkatrészét portalanítják.
  • Elvégzik külső és belső tisztítását, a processzor hő elvezetésének megújítását, újra pasztázását.
  • Összeszerelés után még egy utolsó külső tisztítást végzünk.

Ha te is tapasztalod a fent leírt jelenségeket, és már több, mint 1 éve nem jártál eszközöddel szervizben, vedd fel velünk a kapcsolatot, a PC Panda megoldja számítógéped tisztítását, és a hővezető paszták cseréjét!

Tisztítás, karbantartás áraink

6.000 Ft
Bevizsgálási idő:
2-4 munkanap
Bevizsgálási díjat csak abban az esetben kell fizetni, ha a bevizsgálás után nem kérik az eszköz javítását.
14.000 - 20.000 Ft
Javítási idő:
1-3 munkanap
Az ár attól függ, hogy otthoni vagy üzleti, gamer laptopról van szó.

Hogyan tud segíteni neked a PC Panda?

PC, Laptop, Mac javítás üzletünkben

Minden problémára van megoldás. A mi dolgunk, hogy az optimálisat megkeressük neked! Hozd el eszközöd üzletünkbe, és a PC Panda megoldást talál problémádra!

Javítás az otthonodban

Nincs időd vagy lehetőséged eljönni hozzánk? Kimegyünk és megoldjuk a felmerült problémát. Amennyiben nem javítható a helyszínen, elhozzuk és lehető legrövidebb időn belül visszavisszük neked megjavított eszközöd!

Szoftveres problémák javítása távolról

Megakadtál a munkában, és nem tudod a felmerült szoftveres akadályt elhárítani? Hívj minket és pillanatok alatt online bejelentkezünk eszközödre, és megoldjuk problémádat.

Miért válaszd a PC Pandát?

15 év szakértelem

15 év szakértelem

Több mint 15 éve az IT felhasználók támogatásában. Multinacionális és nemzetközi cégeknél szerzett tapasztalatainkat szeretnénk megosztani az ügyfeleinkkel.
Ingyenes bevizsgálás

Ingyenes bevizsgálás

Bevizsgálás után részletes árajánlatot készítünk. Amennyiben igényt tartasz szolgáltatásainkra, a bevizsgálás teljes összegét elengedjük. Nálunk nem találkozol rejtett költségekkel!
1 év garancia

1 év garancia

Javításainkra 1 év garanciát vállalunk! Teljeskörű felelősségbiztosítással rendelkezünk, mely minden szolgáltatásunkra érvényes.
Kiszámítható határidők

Kiszámítható határidők

Árajánlatunk tartalmazza a javítás határidejét is! Pontos határidőt adunk szolgáltatásainkra, hogy számításba vehesd meddig kell nélkülöznöd eszközöd.

Kérd ingyenes visszahívásunkat!

Add meg telefonszámod, és kollégánk hamarosan jelentkezik!

Miben segíthetünk?