Kedves Ügyfeleink! Boltunkban megszüntettük az ügyfélfogadást, telefonon és emailben továbbra is állunk rendelkezésükre!

Ventilátor karbantartás, csere

Laptop ventilátor karbantartás, csere

A ventilátor biztosítja a megfelelő levegő áramlását a laptop belsején keresztül amivel optimális hőmérsékleten működhetnek a hűtést igénylő alkatrészek (processzorok).
Idővel a beáramló levegőben található por, kosz és egyéb szennyeződések megtelepszenek a hűtőbordákon, és eltömítik azt.
A levegő áramlása lassabb lesz, ezért a hűtési teljesítmény romlik. A laptop központi vezérlője észleli a magasabb hőt, és utasítja a ventilátort a nagyobb fordulatra ami sokkal nagyobb hanggal is jár.
Ennek rövid távú következménye, hogy a laptop alacsonyabb teljesítményre kapcsol, hogy óvja a túlmelegedő alkatrészeket, ezáltal lelassul. Hosszabb távon a laptopban található processzorok kisülnek, és cserére szorulnak.

Mi történik a javítás alatt, ha ránk bízod a laptopod?

  • A laptopodat szétszereljük, optimális esetben csak az alsó fedelet kell eltávolítani.
  • Sok esetben (a laptopok 80%-a esetén) teljesen szétszereljük a gépedet, mert csak így férünk hozzá a hűtőrendszerhez.
  • Kitakarítjuk a komplett hűtőrendszert, megvizsgáljuk a ventilátor működését, és ha javíthatatlan, akkor cseréljük is.
  • Kicseréljük a hővezető pasztákat a processzorokon.
  • Összeszereljük, teszteljük a hőmérsékleteket, majd természetesen egy külső tisztítást is kap a laptopod.

A ventilátor és hűtőrendszer karbantartása nagy szakértelmet kíván. Szakembereink több száz karbantartást végeztek az évek alatt és a te laptopodat is garantáltan megjavítják!

Ventilátor karbantartás, csere áraink

6.000 Ft
Bevizsgálási idő:
2-4 munkanap
Bevizsgálási díjat csak abban az esetben kell fizetni, ha a bevizsgálás után nem kérik az eszköz javítását.
6.000 - 12.000 Ft
+ a ventilátor ára
Javítási idő:
1-3 munkanap

Hogyan tud segíteni neked a PC Panda?

PC, Laptop, Mac javítás üzletünkben

Minden problémára van megoldás. A mi dolgunk, hogy az optimálisat megkeressük neked! Hozd el eszközöd üzletünkbe, és a PC Panda megoldást talál problémádra!

Javítás az otthonodban

Nincs időd vagy lehetőséged eljönni hozzánk? Kimegyünk és megoldjuk a felmerült problémát. Amennyiben nem javítható a helyszínen, elhozzuk és lehető legrövidebb időn belül visszavisszük neked megjavított eszközöd!

Szoftveres problémák javítása távolról

Megakadtál a munkában, és nem tudod a felmerült szoftveres akadályt elhárítani? Hívj minket és pillanatok alatt online bejelentkezünk eszközödre, és megoldjuk problémádat.

Miért válaszd a PC Pandát?

15 év szakértelem

15 év szakértelem

Több mint 15 éve az IT felhasználók támogatásában. Multinacionális és nemzetközi cégeknél szerzett tapasztalatainkat szeretnénk megosztani az ügyfeleinkkel.
Ingyenes bevizsgálás

Ingyenes bevizsgálás

Bevizsgálás után részletes árajánlatot készítünk. Amennyiben igényt tartasz szolgáltatásainkra, a bevizsgálás teljes összegét elengedjük. Nálunk nem találkozol rejtett költségekkel!
1 év garancia

1 év garancia

Javításainkra 1 év garanciát vállalunk! Teljeskörű felelősségbiztosítással rendelkezünk, mely minden szolgáltatásunkra érvényes.
Kiszámítható határidők

Kiszámítható határidők

Árajánlatunk tartalmazza a javítás határidejét is! Pontos határidőt adunk szolgáltatásainkra, hogy számításba vehesd meddig kell nélkülöznöd eszközöd.

Kérd ingyenes visszahívásunkat!

Add meg telefonszámod, és kollégánk hamarosan jelentkezik!

Miben segíthetünk?