Kedves Ügyfeleink! Boltunkban megszüntettük az ügyfélfogadást, telefonon és emailben továbbra is állunk rendelkezésükre!

Felújítás, karbantartás

Számítógép felújítás, karbantartás

A hosszú évek alatt a felesleges telepített, és rosszul törölt programok, fájlok miatt a PC-d működése lassabbá válhat. Sok esetben a programok nem a megszokott sebességgel töltenek be, illetve sokkal hosszabb időt vehet igénybe a laptop elindulása, mint régen.

A számítógépeknek bizonyos időközönként nem csak hardveres, hanem szoftveres karbantartásra is szükségük van, hiszen sok programot nem tudsz törölni teljes mértékben, emiatt maradnak hátra felesleges dolgok a rendszerben, amik automatikusan elindulnak és lassíthatják a számítógép teljesítményét.

Mi történik a javítás alatt, ha ránk bízod a számítógépedet?

  • Megvizsgáljuk a merevlemez állapotát, mert ez is okozhatja a lassulást.
  • Ellenőrizzük a számítógép egységeinek hőmérsékletét.
  • Töröljük a felesleges programokat, és a működést lassító rendszerfájlokat.
  • Kikapcsoljuk a feleslegesen elinduló programokat.
  • Naprakészre frissítjük a működéshez szükséges rendszerszintű programokat.
  • Végül telepítünk egy programot a távsegítséghez, hogy a jövőben akár online is tudjunk segíteni.

A megfelelő szaktudás birtokában tudjuk, hogyan tisztítsuk, és tegyük gyorsabbá a számítógéped. Ehhez csak arra van szükség, hogy felkeress minket!

Felújítás, karbantartás áraink

6.000 Ft
Bevizsgálási idő:
2-4 munkanap
Bevizsgálási díjat csak abban az esetben kell fizetni, ha a bevizsgálás után nem kérik az eszköz javítását.
20.000 Ft
Javítási idő:
1-3 munkanap

Hogyan tud segíteni neked a PC Panda?

PC, Laptop, Mac javítás üzletünkben

Minden problémára van megoldás. A mi dolgunk, hogy az optimálisat megkeressük neked! Hozd el eszközöd üzletünkbe, és a PC Panda megoldást talál problémádra!

Javítás az otthonodban

Nincs időd vagy lehetőséged eljönni hozzánk? Kimegyünk és megoldjuk a felmerült problémát. Amennyiben nem javítható a helyszínen, elhozzuk és lehető legrövidebb időn belül visszavisszük neked megjavított eszközöd!

Szoftveres problémák javítása távolról

Megakadtál a munkában, és nem tudod a felmerült szoftveres akadályt elhárítani? Hívj minket és pillanatok alatt online bejelentkezünk eszközödre, és megoldjuk problémádat.

Miért válaszd a PC Pandát?

15 év szakértelem

15 év szakértelem

Több mint 15 éve az IT felhasználók támogatásában. Multinacionális és nemzetközi cégeknél szerzett tapasztalatainkat szeretnénk megosztani az ügyfeleinkkel.
Ingyenes bevizsgálás

Ingyenes bevizsgálás

Bevizsgálás után részletes árajánlatot készítünk. Amennyiben igényt tartasz szolgáltatásainkra, a bevizsgálás teljes összegét elengedjük. Nálunk nem találkozol rejtett költségekkel!
1 év garancia

1 év garancia

Javításainkra 1 év garanciát vállalunk! Teljeskörű felelősségbiztosítással rendelkezünk, mely minden szolgáltatásunkra érvényes.
Kiszámítható határidők

Kiszámítható határidők

Árajánlatunk tartalmazza a javítás határidejét is! Pontos határidőt adunk szolgáltatásainkra, hogy számításba vehesd meddig kell nélkülöznöd eszközöd.

Kérd ingyenes visszahívásunkat!

Add meg telefonszámod, és kollégánk hamarosan jelentkezik!

Miben segíthetünk?