Kedves Ügyfeleink! Boltunkban megszüntettük az ügyfélfogadást, telefonon és emailben továbbra is állunk rendelkezésükre!

Számítógép grafikus kártya csere

Számítógép grafikus kártya csere

A monitoron való képi megjelenítésért a számítógépben a grafikus kártya felel. A grafikus kártyán található processzor (GPU) számításainak eredménye, hogy vizuálisan is megjelenítse a munkafolyamatokat, illetve játékokat.

Minél komplexebb a feladat, annál nagyobb erőforrásra lesz szükségünk, hogy élvezhető minőségben láthassunk egy nagy felbontású filmet, vagy akadás mentesen játszhassunk játékokkal.

Ha a képi megjelenítésben problémákat tapasztalunk (alacsonyabb felbontás, laggolás), akkor számítógépünknek nagyobb grafikus teljesítményre van szüksége, amit a grafikus kártya cseréjével orvosolhatunk.

Mi történik a javítás alatt, ha ránk bízod a számítógépedet?

  • Megbeszéljük veled, hogy milyen elvárásaid vannak a teljesítménnyel kapcsolatban, illetve, hogy mekkora a bővítésre szánt keret.
  • Bevizsgáljuk a géped, és adunk egy javaslatot a megoldásra.
  • A kiválasztott grafikus kártyát beszereljük neked.
  • Összeszerelés után telepítjük a megfelelő illesztőprogramot.
  • Egy alapos tesztelés után már jöhetsz is a gépedért.

Ha grafikus kártya fejlesztésén gondolkodsz, nézz be hozzánk, segítünk neked kiválasztani és szakszerűen be is szereljük!

Számítógép grafikus kártya csere áraink

6.000 Ft
Bevizsgálási idő:
2-4 munkanap
Bevizsgálási díjat csak abban az esetben kell fizetni, ha a bevizsgálás után nem kérik az eszköz javítását.
6.000 Ft
+ a grafikus kártya ára
Javítási idő:
1-3 munkanap
Előfordulhat, hogy az új grafikus kártyához a régi tápegységed nem elég erős és abból is újat kell venned, de ezt előre jelezzük neked, hogy tudj tervezni a költségekkel!

Hogyan tud segíteni neked a PC Panda?

PC, Laptop, Mac javítás üzletünkben

Minden problémára van megoldás. A mi dolgunk, hogy az optimálisat megkeressük neked! Hozd el eszközöd üzletünkbe, és a PC Panda megoldást talál problémádra!

Javítás az otthonodban

Nincs időd vagy lehetőséged eljönni hozzánk? Kimegyünk és megoldjuk a felmerült problémát. Amennyiben nem javítható a helyszínen, elhozzuk és lehető legrövidebb időn belül visszavisszük neked megjavított eszközöd!

Szoftveres problémák javítása távolról

Megakadtál a munkában, és nem tudod a felmerült szoftveres akadályt elhárítani? Hívj minket és pillanatok alatt online bejelentkezünk eszközödre, és megoldjuk problémádat.

Miért válaszd a PC Pandát?

15 év szakértelem

15 év szakértelem

Több mint 15 éve az IT felhasználók támogatásában. Multinacionális és nemzetközi cégeknél szerzett tapasztalatainkat szeretnénk megosztani az ügyfeleinkkel.
Ingyenes bevizsgálás

Ingyenes bevizsgálás

Bevizsgálás után részletes árajánlatot készítünk. Amennyiben igényt tartasz szolgáltatásainkra, a bevizsgálás teljes összegét elengedjük. Nálunk nem találkozol rejtett költségekkel!
1 év garancia

1 év garancia

Javításainkra 1 év garanciát vállalunk! Teljeskörű felelősségbiztosítással rendelkezünk, mely minden szolgáltatásunkra érvényes.
Kiszámítható határidők

Kiszámítható határidők

Árajánlatunk tartalmazza a javítás határidejét is! Pontos határidőt adunk szolgáltatásainkra, hogy számításba vehesd meddig kell nélkülöznöd eszközöd.

Kérd ingyenes visszahívásunkat!

Add meg telefonszámod, és kollégánk hamarosan jelentkezik!

Miben segíthetünk?