Kedves Ügyfeleink! Boltunkban megszüntettük az ügyfélfogadást, telefonon és emailben továbbra is állunk rendelkezésükre!

Számítógép hűtőventilátor csere

Számítógép hűtőventilátor csere

A számítógép belsejében több fajta ventilátor található, de mindegyik a gép hűtésében játszik szerepet. A legfontosabb a processzor hűtőventilátor, amelynek hibája esetén a számítógép kapacitásának romlását, lassulást illetve szélsőséges esetben a processzor túlmelegedését okozhatja.
A probléma szinte azonnal észlelhető ha furcsa hangot hallasz a számítógéped belsejéből, akkor biztos lehetsz, hogy valamelyik ventilátorral van gond.

Mi történik a javítás alatt, ha ránk bízod a számítógépedet?

  • Bevizsgáljuk a géped és megállapítjuk, hogy melyik ventilátor működik hibásan.
  • A ventilátortól függ, hogy mennyire kell szétszerelni a géped.
  • A processzor hűtőventilátor cseréje esetén a hővezető pasztát is cseréljük.
  • Összeszerelés előtt portalanítjuk a számítógéped.
  • Egy alapos tesztelés után már jöhetsz is a gépedért.

Ha te is furcsa hangokat hallasz a számítógéped belsejéből, akkor eljött az ideje, hogy felkeress minket, és kollégáink elvégzik a szakszerű javítást, amire szintén vállalunk 1 év garanciát!

Számítógép hűtőventilátor csere áraink

6.000 Ft
Bevizsgálási idő:
2-4 munkanap
Bevizsgálási díjat csak abban az esetben kell fizetni, ha a bevizsgálás után nem kérik az eszköz javítását.
6.000 - 12.000 Ft
+ a ventilátor ára
Javítási idő:
1-3 munkanap
Nincsenek rejtett költségek mindent előre egyeztetünk és megbeszélünk veled!

Hogyan tud segíteni neked a PC Panda?

PC, Laptop, Mac javítás üzletünkben

Minden problémára van megoldás. A mi dolgunk, hogy az optimálisat megkeressük neked! Hozd el eszközöd üzletünkbe, és a PC Panda megoldást talál problémádra!

Javítás az otthonodban

Nincs időd vagy lehetőséged eljönni hozzánk? Kimegyünk és megoldjuk a felmerült problémát. Amennyiben nem javítható a helyszínen, elhozzuk és lehető legrövidebb időn belül visszavisszük neked megjavított eszközöd!

Szoftveres problémák javítása távolról

Megakadtál a munkában, és nem tudod a felmerült szoftveres akadályt elhárítani? Hívj minket és pillanatok alatt online bejelentkezünk eszközödre, és megoldjuk problémádat.

Miért válaszd a PC Pandát?

15 év szakértelem

15 év szakértelem

Több mint 15 éve az IT felhasználók támogatásában. Multinacionális és nemzetközi cégeknél szerzett tapasztalatainkat szeretnénk megosztani az ügyfeleinkkel.
Ingyenes bevizsgálás

Ingyenes bevizsgálás

Bevizsgálás után részletes árajánlatot készítünk. Amennyiben igényt tartasz szolgáltatásainkra, a bevizsgálás teljes összegét elengedjük. Nálunk nem találkozol rejtett költségekkel!
1 év garancia

1 év garancia

Javításainkra 1 év garanciát vállalunk! Teljeskörű felelősségbiztosítással rendelkezünk, mely minden szolgáltatásunkra érvényes.
Kiszámítható határidők

Kiszámítható határidők

Árajánlatunk tartalmazza a javítás határidejét is! Pontos határidőt adunk szolgáltatásainkra, hogy számításba vehesd meddig kell nélkülöznöd eszközöd.

Kérd ingyenes visszahívásunkat!

Add meg telefonszámod, és kollégánk hamarosan jelentkezik!

Miben segíthetünk?