Kedves Ügyfeleink! Boltunkban megszüntettük az ügyfélfogadást, telefonon és emailben továbbra is állunk rendelkezésükre!

Számítógép processzor csere

Számítógép processzor csere

A számítógép szíve a processzor (CPU). A processzor végzi el az alapvető számításokat, melyek eredménye a számítógépnek kiadott utasítások végrehajtása.

Minél komplexebb a feladat, annál nagyobb erőforrásra lesz szükségünk, hogy élvezhető minőségben folytathassuk munkánkat, vagy szórakozási tevékenységünket

Ha a számítási teljesítményben problémákat tapasztalunk, akkor számítógépünknek nagyobb teljesítményre van szüksége, amit a processzor cseréjével orvosolhatunk.

Mi történik a javítás alatt ha ránk bízod a számítógépedet?

  • Megbeszéljük veled, hogy milyen elvárásaid vannak a teljesítménnyel kapcsolatban, illetve, hogy mekkora a bővítésre szánt keret.
  • Bevizsgáljuk a géped, és adunk egy javaslatot a megoldásra.
  • A kiválasztott processzort beépítjük neked.
  • Összeszerelés után telepítjük a megfelelő illesztőprogramokat.
  • Egy alapos tesztelés után már jöhetsz is a gépedért.

Keresd a PC Pandát, ha te is szeretnéd szakszerűen fejleszteni a számítógéped, és fontos számodra a munkánkra vállalt 1 év garancia!

Számítógép processzor csere áraink

6.000 Ft
Bevizsgálási idő:
2-4 munkanap
Bevizsgálási díjat csak abban az esetben kell fizetni, ha a bevizsgálás után nem kérik az eszköz javítását.
6.000 Ft
+ a processzor ára
Javítási idő:
1-3 munkanap
Előfordulhat, hogy az alaplapod már nem kompatibilis az új processzorokkal és ilyenkor azt is cserélni kell. Ne aggódj ezt előre egyeztetjük és megbeszéljük veled!

Hogyan tud segíteni neked a PC Panda?

PC, Laptop, Mac javítás üzletünkben

Minden problémára van megoldás. A mi dolgunk, hogy az optimálisat megkeressük neked! Hozd el eszközöd üzletünkbe, és a PC Panda megoldást talál problémádra!

Javítás az otthonodban

Nincs időd vagy lehetőséged eljönni hozzánk? Kimegyünk és megoldjuk a felmerült problémát. Amennyiben nem javítható a helyszínen, elhozzuk és lehető legrövidebb időn belül visszavisszük neked megjavított eszközöd!

Szoftveres problémák javítása távolról

Megakadtál a munkában, és nem tudod a felmerült szoftveres akadályt elhárítani? Hívj minket és pillanatok alatt online bejelentkezünk eszközödre, és megoldjuk problémádat.

Miért válaszd a PC Pandát?

15 év szakértelem

15 év szakértelem

Több mint 15 éve az IT felhasználók támogatásában. Multinacionális és nemzetközi cégeknél szerzett tapasztalatainkat szeretnénk megosztani az ügyfeleinkkel.
Ingyenes bevizsgálás

Ingyenes bevizsgálás

Bevizsgálás után részletes árajánlatot készítünk. Amennyiben igényt tartasz szolgáltatásainkra, a bevizsgálás teljes összegét elengedjük. Nálunk nem találkozol rejtett költségekkel!
1 év garancia

1 év garancia

Javításainkra 1 év garanciát vállalunk! Teljeskörű felelősségbiztosítással rendelkezünk, mely minden szolgáltatásunkra érvényes.
Kiszámítható határidők

Kiszámítható határidők

Árajánlatunk tartalmazza a javítás határidejét is! Pontos határidőt adunk szolgáltatásainkra, hogy számításba vehesd meddig kell nélkülöznöd eszközöd.

Kérd ingyenes visszahívásunkat!

Add meg telefonszámod, és kollégánk hamarosan jelentkezik!

Miben segíthetünk?